Side 2 af 3

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 06 mar 2016, 15:32
af Helmer
Stor tak til arrangørgruppen skal også lyde herfra.
Dejligt ligeledes at lytte til de lidt mindre anlæg der helt bestemt også kan noget , her tænker jeg på QUAD 33/303/FM3 med epos ES11højtaler - sættet formåede virkelig at formidle musikkens indhold.
Ligeledes de kompakte Celestion ditto 15 på Jespers lille classe d 10w lød aldeles framragende.

"Less is more" som man siger i uk.

Her ligeledes lidt fotos fra lørdagen.
Alt for nu.
Helmer

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 06 mar 2016, 17:22
af KlausM
:thumbsup:

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 06 mar 2016, 18:13
af gekkofinger
Jeg var nød til at smutte tidligt lørdag.....videoen var bevist uden ansigter, at jeg var hel ny i denne sammenhæng! Tager nok det hele med næste år, og måske noget udstyr med. Har en sort tanke om at lave et punk-hjørne, pre 1985, med larmende musik.....måske i en kælder? I´ll be back......fedt! :Thumpsup:

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 06 mar 2016, 20:30
af Tante Berg
Det ser hyggeligt ud :cool1: Fede billeder :cool1:

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 06 mar 2016, 21:49
af Peter L
Tusinde tak for endnu et fantastisk træf! Hygge, stemning og musik i alle krogene! Så bliver selskabet ikke bedre... :OLO:


Bedste vintagehilsner
Peter L

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 06 mar 2016, 23:34
af acj1980
Også et stort tusinde tak for en hyggelig sammenkomst, det var hyggeligt, jeg kunne også fristes til at tage noget med næste år til demo :p

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 08:21
af bjerager
Gumbo
• 1½ dl olie (jordnøddeolie er bedst)
• 1½ dl mel
• 2 store løg, hakkede
• 2 grønne pebre, hakkede
• 4 stængler blegselleri, hakkede
• 4-6 fed hvidløg, hakkede
• 1½ liter liter hønsebouillon
• 2 laurbærblade
• 4 spsk cajun-krydderi, efter smag
• 1 tsk tørret timian
• Salt og friskmalet peber
• 1 kylling skåret i passende stykker
• Ca. 800 g god, røget pølse skåret i passende stykker (Jeg brugte chorizo og lidt salami, mend et skal være en fast pølse)
• 1 bundt forårsløg, hvoraf man bruger den hakkede, grønne top
• 1 bundt hakket persille
• Olie til bruning

Caujun krydderi
• 2½ spsk paprika
• 2 spsk salt
• 1 spsk hvidløgspulver
• 1 spsk løgpulver
• 1 spsk. sort peber
• 1 spsk cayennepeber
• 1 spsk spidskommen
• 1 spsk tørret oregano
• 1 spsk tørret timian


1. Kyllingestykkerne krydres med krydderiblanding og evt. ekstra salt og peber og brunes hurtigt i lidt olie. Pølsestykkerne brunes ligeledes, og kødet sættes til side.
2. Så kommer vi til den såkaldte “roux”, som er meget typisk for det kreolske køkken. Det er sådan set det samme som vores ”opbagning”, men med olie i stedet for.
3. I en stor tykbundet gryde varmer man 1½ dl olie op og tilsætter melet. Nu gælder det så om at bage melet af under konstant omrøring over medium varme, indtil massen er nøddebrun. Forlad den ikke! Og lad den ikke blive for mørk!
4. Når den rigtige kulør er opnået, tilsætter man grøntsagerne og steger dem under omrøring i ca. 4-5 minutter. Så tilsættes bouillon, kylling, pølse samt krydderier, og man koger det for svagt blus i en times tid. Fedtet skummes af, og man tilføjer det grønne af forårsløgene og persillen.
5. Det gør ikke noget, hvis retten simrer længere, så fortvivl ikke, hvis din planlægning skrider. Den er videre endnu bedre dagen efter.
6. Server ris og groft brød til.

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 08:40
af evox
:Thumpsup: Anders.
Er det beregnet til 4 personer eller...

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 09:08
af Poul
Tak for nogle hyggelige billeder fra det seneste træf.
Dejligt at sådan noget også kan foregå i Danmark.
En god forening - tak!
Mvh. Poul

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 10:17
af Captain Phoenix
På egne (og tør jeg vist godt sige - hele arrangør-gruppens) vegne vil jeg/vi gerne sige tak for de mange pæne ord om træffet. Det er dejligt at I har haft en god oplevelse med vores fælles hobby og andre vintage-entusiaster.

Mange (ud over arrangør-gruppen) bidrog til dette - bl.a. de der præsenterede deres anlæg både i Teatersalen og i de andre lokaler - samt alle jer andre, der "minglede" og diskuterede undervejs.

Nedenfor lidt foto fra træffet (beklager den tekniske kvalitet). Rækkefølgen følger stort set programmet.

Tak for denne gang - og på gensyn til næste træf!
Klar til start.jpg
Det Sjældne Yamaha.jpg
DetSublime2.jpg
MonoSetUp.jpg
Harveys Corner.jpg
TræfL25.jpg
LPer til salg.jpg
FriLeg1.jpg
GumboGoesDown.jpg
Højttalerværksted2.jpg
Højttalerværksted4.jpg
Rørbytte.jpg

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 11:30
af bjerager
evox skrev::Thumpsup: Anders.
Er det beregnet til 4 personer eller...
Til seks

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 15:58
af sej
Det var en super lørdag - og tak til arrangørerne for det flotte arrangement.

:OLO: :OLO:

sej

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 16:05
af acj1980
Blev de hårde kanter bløde efter en tur med rubber conditioner? :p :p :p

i ser rigtig ud til at ha hygget jer, jeg tror sku jeg snupper maden med næste gang :p

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 17:25
af evox
bjerager skrev:
evox skrev::Thumpsup: Anders.
Er det beregnet til 4 personer eller...
Til seks
Takker :thumbsup:

Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

: 07 mar 2016, 20:50
af Gottschalck
Synes også, som altid, at det var hyggeligt. God mad og rart bekendtskab. Dog synes jeg at lyden i de små rum var mere akustisk optimale end det store, men det har jeg altid oplevet på de andre træf.
Hilsen Jesper