Foto & fortællinger fra træffet 2016
- Helmer
- Indlæg: 16
- Tilmeldt: 09 feb 2011, 14:47
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Stor tak til arrangørgruppen skal også lyde herfra.
Dejligt ligeledes at lytte til de lidt mindre anlæg der helt bestemt også kan noget , her tænker jeg på QUAD 33/303/FM3 med epos ES11højtaler - sættet formåede virkelig at formidle musikkens indhold.
Ligeledes de kompakte Celestion ditto 15 på Jespers lille classe d 10w lød aldeles framragende.
"Less is more" som man siger i uk.
Her ligeledes lidt fotos fra lørdagen.
Alt for nu.
Helmer
Dejligt ligeledes at lytte til de lidt mindre anlæg der helt bestemt også kan noget , her tænker jeg på QUAD 33/303/FM3 med epos ES11højtaler - sættet formåede virkelig at formidle musikkens indhold.
Ligeledes de kompakte Celestion ditto 15 på Jespers lille classe d 10w lød aldeles framragende.
"Less is more" som man siger i uk.
Her ligeledes lidt fotos fra lørdagen.
Alt for nu.
Helmer
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
- KlausM
- Indlæg: 2282
- Tilmeldt: 19 apr 2010, 09:01
- Lokalitet: Faxe
- Geografisk sted: Sjælland Region Syd-Øst
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

Acoustic Research AR-3a Improved, AR-10Pi, AR-11, AR-9
Sansui AU-11000A, TU-9900, SR-929
Hafler DH-220 XL-280 DH-500, XL-600
BeoGram 3000 med STAX UA-7 CF arm + Empire EDR-9
Sansui AU-11000A, TU-9900, SR-929
Hafler DH-220 XL-280 DH-500, XL-600
BeoGram 3000 med STAX UA-7 CF arm + Empire EDR-9
- gekkofinger
- Indlæg: 15
- Tilmeldt: 22 apr 2011, 12:49
- Geografisk sted: Vestsjælland
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Jeg var nød til at smutte tidligt lørdag.....videoen var bevist uden ansigter, at jeg var hel ny i denne sammenhæng! Tager nok det hele med næste år, og måske noget udstyr med. Har en sort tanke om at lave et punk-hjørne, pre 1985, med larmende musik.....måske i en kælder? I´ll be back......fedt! 

B&W 805 AmplitonTS3500 Micro seiki DQX 1000 accuphase E- 203 Protron AA-1150 Marantz MM500 Akai.....
- Tante Berg
- Udelukket fra forummet
- Indlæg: 95
- Tilmeldt: 14 maj 2010, 12:49
- Geografisk sted: Storkøbenhavn
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Det ser hyggeligt ud
Fede billeder 


'Før eller siden ender du alligevel med Tandberg'.
- Peter L
- Indlæg: 46
- Tilmeldt: 14 sep 2010, 12:10
- Lokalitet: Hørsholm
- Geografisk sted: Nordsjælland
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Tusinde tak for endnu et fantastisk træf! Hygge, stemning og musik i alle krogene! Så bliver selskabet ikke bedre...
Bedste vintagehilsner
Peter L

Bedste vintagehilsner
Peter L
Luxman & JBL
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Også et stort tusinde tak for en hyggelig sammenkomst, det var hyggeligt, jeg kunne også fristes til at tage noget med næste år til demo 

-
- Indlæg: 1921
- Tilmeldt: 19 apr 2010, 23:49
- Lokalitet: Kvistgård
- Geografisk sted: Kvistgård
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Gumbo
• 1½ dl olie (jordnøddeolie er bedst)
• 1½ dl mel
• 2 store løg, hakkede
• 2 grønne pebre, hakkede
• 4 stængler blegselleri, hakkede
• 4-6 fed hvidløg, hakkede
• 1½ liter liter hønsebouillon
• 2 laurbærblade
• 4 spsk cajun-krydderi, efter smag
• 1 tsk tørret timian
• Salt og friskmalet peber
• 1 kylling skåret i passende stykker
• Ca. 800 g god, røget pølse skåret i passende stykker (Jeg brugte chorizo og lidt salami, mend et skal være en fast pølse)
• 1 bundt forårsløg, hvoraf man bruger den hakkede, grønne top
• 1 bundt hakket persille
• Olie til bruning
Caujun krydderi
• 2½ spsk paprika
• 2 spsk salt
• 1 spsk hvidløgspulver
• 1 spsk løgpulver
• 1 spsk. sort peber
• 1 spsk cayennepeber
• 1 spsk spidskommen
• 1 spsk tørret oregano
• 1 spsk tørret timian
1. Kyllingestykkerne krydres med krydderiblanding og evt. ekstra salt og peber og brunes hurtigt i lidt olie. Pølsestykkerne brunes ligeledes, og kødet sættes til side.
2. Så kommer vi til den såkaldte “roux”, som er meget typisk for det kreolske køkken. Det er sådan set det samme som vores ”opbagning”, men med olie i stedet for.
3. I en stor tykbundet gryde varmer man 1½ dl olie op og tilsætter melet. Nu gælder det så om at bage melet af under konstant omrøring over medium varme, indtil massen er nøddebrun. Forlad den ikke! Og lad den ikke blive for mørk!
4. Når den rigtige kulør er opnået, tilsætter man grøntsagerne og steger dem under omrøring i ca. 4-5 minutter. Så tilsættes bouillon, kylling, pølse samt krydderier, og man koger det for svagt blus i en times tid. Fedtet skummes af, og man tilføjer det grønne af forårsløgene og persillen.
5. Det gør ikke noget, hvis retten simrer længere, så fortvivl ikke, hvis din planlægning skrider. Den er videre endnu bedre dagen efter.
6. Server ris og groft brød til.
• 1½ dl olie (jordnøddeolie er bedst)
• 1½ dl mel
• 2 store løg, hakkede
• 2 grønne pebre, hakkede
• 4 stængler blegselleri, hakkede
• 4-6 fed hvidløg, hakkede
• 1½ liter liter hønsebouillon
• 2 laurbærblade
• 4 spsk cajun-krydderi, efter smag
• 1 tsk tørret timian
• Salt og friskmalet peber
• 1 kylling skåret i passende stykker
• Ca. 800 g god, røget pølse skåret i passende stykker (Jeg brugte chorizo og lidt salami, mend et skal være en fast pølse)
• 1 bundt forårsløg, hvoraf man bruger den hakkede, grønne top
• 1 bundt hakket persille
• Olie til bruning
Caujun krydderi
• 2½ spsk paprika
• 2 spsk salt
• 1 spsk hvidløgspulver
• 1 spsk løgpulver
• 1 spsk. sort peber
• 1 spsk cayennepeber
• 1 spsk spidskommen
• 1 spsk tørret oregano
• 1 spsk tørret timian
1. Kyllingestykkerne krydres med krydderiblanding og evt. ekstra salt og peber og brunes hurtigt i lidt olie. Pølsestykkerne brunes ligeledes, og kødet sættes til side.
2. Så kommer vi til den såkaldte “roux”, som er meget typisk for det kreolske køkken. Det er sådan set det samme som vores ”opbagning”, men med olie i stedet for.
3. I en stor tykbundet gryde varmer man 1½ dl olie op og tilsætter melet. Nu gælder det så om at bage melet af under konstant omrøring over medium varme, indtil massen er nøddebrun. Forlad den ikke! Og lad den ikke blive for mørk!
4. Når den rigtige kulør er opnået, tilsætter man grøntsagerne og steger dem under omrøring i ca. 4-5 minutter. Så tilsættes bouillon, kylling, pølse samt krydderier, og man koger det for svagt blus i en times tid. Fedtet skummes af, og man tilføjer det grønne af forårsløgene og persillen.
5. Det gør ikke noget, hvis retten simrer længere, så fortvivl ikke, hvis din planlægning skrider. Den er videre endnu bedre dagen efter.
6. Server ris og groft brød til.
LP -> Ortofon MC-5000/Ortofon Rondo Bronze/Ortofon MC-30 Super/Audio Technica AT-Art9Xi/Sony XL-44L/Sony XL-15/Shure V15III JICO SAS Boron - Sony PS-X75 -> Ortofon T-3000 -> Yamaha C-2x -> Yamaha M-85 -> Sony APM 66 MKII
-
- Indlæg: 648
- Tilmeldt: 10 feb 2012, 21:50
- Lokalitet: Gislinge
- Geografisk sted: Vestsjælland
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016

Er det beregnet til 4 personer eller...
-
- Indlæg: 634
- Tilmeldt: 09 jan 2016, 11:53
- Lokalitet: Strandby
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Tak for nogle hyggelige billeder fra det seneste træf.
Dejligt at sådan noget også kan foregå i Danmark.
En god forening - tak!
Mvh. Poul
Dejligt at sådan noget også kan foregå i Danmark.
En god forening - tak!
Mvh. Poul
- Captain Phoenix
- Indlæg: 2732
- Tilmeldt: 07 jun 2010, 12:01
- Lokalitet: 2500 Valby
- Geografisk sted: København
- Kontakt:
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
På egne (og tør jeg vist godt sige - hele arrangør-gruppens) vegne vil jeg/vi gerne sige tak for de mange pæne ord om træffet. Det er dejligt at I har haft en god oplevelse med vores fælles hobby og andre vintage-entusiaster.
Mange (ud over arrangør-gruppen) bidrog til dette - bl.a. de der præsenterede deres anlæg både i Teatersalen og i de andre lokaler - samt alle jer andre, der "minglede" og diskuterede undervejs.
Nedenfor lidt foto fra træffet (beklager den tekniske kvalitet). Rækkefølgen følger stort set programmet.
Tak for denne gang - og på gensyn til næste træf!
Mange (ud over arrangør-gruppen) bidrog til dette - bl.a. de der præsenterede deres anlæg både i Teatersalen og i de andre lokaler - samt alle jer andre, der "minglede" og diskuterede undervejs.
Nedenfor lidt foto fra træffet (beklager den tekniske kvalitet). Rækkefølgen følger stort set programmet.
Tak for denne gang - og på gensyn til næste træf!
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
Senest rettet af Captain Phoenix 08 mar 2016, 07:27, rettet i alt 1 gang.
-
- Indlæg: 1921
- Tilmeldt: 19 apr 2010, 23:49
- Lokalitet: Kvistgård
- Geografisk sted: Kvistgård
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
evox skrev::Thumpsup: Anders.
Er det beregnet til 4 personer eller...
Til seks
LP -> Ortofon MC-5000/Ortofon Rondo Bronze/Ortofon MC-30 Super/Audio Technica AT-Art9Xi/Sony XL-44L/Sony XL-15/Shure V15III JICO SAS Boron - Sony PS-X75 -> Ortofon T-3000 -> Yamaha C-2x -> Yamaha M-85 -> Sony APM 66 MKII
-
- Indlæg: 105
- Tilmeldt: 13 jul 2012, 14:54
- Lokalitet: 2950 Vedbæk
- Geografisk sted: Nordsjælland
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Det var en super lørdag - og tak til arrangørerne for det flotte arrangement.
sej


sej
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Blev de hårde kanter bløde efter en tur med rubber conditioner?
i ser rigtig ud til at ha hygget jer, jeg tror sku jeg snupper maden med næste gang



i ser rigtig ud til at ha hygget jer, jeg tror sku jeg snupper maden med næste gang

-
- Indlæg: 648
- Tilmeldt: 10 feb 2012, 21:50
- Lokalitet: Gislinge
- Geografisk sted: Vestsjælland
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
bjerager skrev:evox skrev::Thumpsup: Anders.
Er det beregnet til 4 personer eller...
Til seks
Takker

- Gottschalck
- Indlæg: 1697
- Tilmeldt: 20 apr 2010, 15:34
- Lokalitet: Ballerup
- Geografisk sted: Ballerup
Re: Foto & fortællinger fra træffet 2016
Synes også, som altid, at det var hyggeligt. God mad og rart bekendtskab. Dog synes jeg at lyden i de små rum var mere akustisk optimale end det store, men det har jeg altid oplevet på de andre træf.
Hilsen Jesper
Hilsen Jesper